Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Mala ruska apoteka: Malavit i Pulmoklinz

AUTOR: CityMagazine 06 Mar, 2019
Mala ruska apoteka: Malavit i Pulmoklinz

Jedinstveni prirodni antiseptik MALAVIT stvoren je na Altaju pre više od 25 godina i za to vreme je dobio zaslužna priznanja ne samo u Rusiji, već i u mnogim zemljama sveta. Tvorac MALAVITA je Dvornikov Viktor Mironovič – doktor bioloških nauka, profesor medicine, akademik Ruske i Evropske akademije prirodnih nauka, dobitnik brojnih nagrada i priznanja, kako u Rusiji tako i u drugim zemljama. MALAVIT je proizvod koji je nagrađivan na svetskim kongresima sa preko 70 nagrada.

MALAVIT je dostupan u obliku koncentrovanog rastvora i krem-gela, ima moćno antibaktericidno, antivirusno, antigljivično, antihistaminsko i protivupalno dejstvo. Proizvod je potpuno prirodan, sadrži: bakar, mumijo, kameno ulje, čagu, smolu kedra, pupoljke breze, pupoljke bora, koru hrasta, kao i ekstrakte lekovitog korenja i trava: omana, maslačka, nevena, hajdučke trave, pitome nane, majčine dušice, podbela, kamilice, iđirota, žalfije, smilja, ehinacee, bokvice, ruse…

Indikacije za upotrebu MALAVITA su brojne, što je potvrđeno kliničkim studijama u vodećim medicinskim i naučnim institucijama u Rusiji:

– Upalna oboljenja gornjih respiratornih puteva: akutne virusne infekcije, grip, angina, hronična upala grla i nosa (rinitis);

– Oboljenja usne duplje, desni (gingivitisi, afte, parodontoza, komplikacije posle stomatoloških intervencija);

– Oboljenja spoljnjeg ušnog kanala i srednjeg uha (akutni i hronični otitis);

– Аkne, оpekotine, promrzline, dekubitusi, rane, ogrebotine;

– Akušerstvo i ginekologija (vaginoze, kandidijaze, cervicitisi);

– Virus herpesa tipa I i II;

– Oftalmologija (akutni i hronični keratitisi i keratokonjuktivitisi)

Malavit

Malavit

Pulmoklinz

Pulmoklinz je biološko aktivni fitokompleks koji blagotvorno deluje na bronhije i pluća, jača respiratorni sistem i pomaže kod bolesti organa za disanje. Deluje antiupalno i antibakterijski. U sastav PULMOKLINZA ulaze beli slez, sladić, bokvica, bromelain (enzim biljnog porekla), list breze, lipa i matičnjak. Pomaže kod hroničnih upala respiratornog sistema, ublažava posledice alergijskih reakcija. Blagotvorno deluje u slučajevima upale pluća različite etiologije.

Mala ruska apoteka

Mala ruska apoteka