Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Sa ovim proizvodom možete bezbedno dodirivati različite površine i smanjiti širenje zaraznih bolesti

AUTOR: CityMagazine 04 May, 2020
Sa ovim proizvodom možete bezbedno dodirivati različite površine i smanjiti širenje zaraznih bolesti

Zbog pandemije korona virusa postali smo značajno oprezniji kada smo van kuće. Držimo rastojanje između sebe i drugih ljudi i izbegavamo da dodirujemo površine na javnim mestima. Ipak, to je ponekad nemoguće, jer moramo prstima da dodirujemo tastere na bankomatu, kvake, novac i druge predmete.

Iz tog razloga je veoma važno da često peremo ruke. Ako, međutim, nemamo priliku za to, sada postoji rešenje koje značajno smanjuje kontakt sa štetnim mikroorganizmima. U pitanju je specijalni privezak za ključeve pod nazivom CleanTouch.

Proizvod je od mesinga, što je značajno zbog činjenice da je bakar otrovan za mnoge mikroorganizme. Na njegov vrh se stavlja mali deo od silikona, koji omogućava korišćenje touchscreen-a.

CleanTouch privezak je dugačak 10 cm, što znači da je dovoljno veliki da uz pomoć njega možete da otvorite vrata, ali i dovoljno mali da može da vam stane u džep.

Još uvek nije počela masovna proizvodnja ovog korisnog proizvoda, ali se očekuje da će uskoro biti dostupan u celom svetu. Njegovi kreatori trenutno prikupljaju sredstva na Kickstarter platformi i primaju porudžbine svih zainteresovanih ljudi.

Izvor: Design Swan