Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Da li bi trebalo da vas brinu snovi o preljubi?

AUTOR: CityMagazine 12 Jan, 2020
Da li bi trebalo da vas brinu snovi o preljubi?

Nalazite se u ozbiljnoj vezi, ali i pored velike ljubavi koju osećate prema svom partneru, ponekad sanjate da ste sa nekim drugim ispod postelje. Kada ustanete, osećate grižu savesti iako nemate nikakvu kontrolu nad svojim snovima. Postavlja se pitanje da li takvi snovi o preljubi imaju neko značenje?

Na sajtu Dream Moods se može pročitati da snovi o preljubi često ukazuju na vašu neiskrenost u odnosu sa vašem partnerom, pre nego želju da budete se nekim drugim. Možda krijete od njega neke bitne detalje o sebi ili ste ga lagali u nekim situacijama, pa se vaša neiskrenost u vezi sa bitnim ili manje bitnim stvarima iz vaše svakodnevice sada u snovima manifestuje kao prevara.

Postoje tvrdnje i da snovi o preljubi znače da ste zapostavili svog partnera i previše ste zaokupljeni razmišljanjem o sebi i svojim problemima. U tom slučaj san ovog tipa je upozorenje da nešto promenite u svom životu. Na vama je da odlučite da li ćete se više potruditi da vaša veza uspe ili ćete napustiti partnera.

Osim u slučaju da vam nešto stvarno smeta u odnosu sa vašim dragim, ne bi trebalo da se previše brinete ako sanjate preljubu. Budući da nemamo kontrolu nad onim što sanjamo, griža savesti zbog naših postupaka u snu je suvišna.

Izvor: The List