Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Najgore horoskopske kombinacije

Pre nego što uletite u novu vezu, proverite, možda zvezde nisu naklonjene vašoj horoskopskoj kombinaciji. Možda baš treba da izbegavate taj znak jer nemate ništa zajedničko! 

Ne morate verovati u astrološka predviđanja budućnosti niti da postoje horoskopske kombinacije koje su dobre ili loše. Možete se samo zabavljati čitajući ovaj članak.

1. Ovnovi i Jarčevi ne idu zajedno

Ovan ruši pravila a Jarac ih redovno prati. Ovnovi su spontani a Jarac ne može da ode na večeru bez rezervacije. Oba znaka su željna visokih dostignuća, ali radoholičar Jarac je u braku sa poslom.

2. Bikovi i Vodolije ne idu zajedno

Bik voli tradiciju i pravila a Vodolija unosi paradokse i zabune u vezu. Bik je šampanjac i francuska čokoladica a Vodolija nije u stanju da razume zašto moraju stalno da govore „volim te”. Možda u teoriji ovaj par zvuči kao zabavna kontradiktornost ali u praksi je katastrofa.

3. Blizanci i Škorpije bi trebalo da se izbegavaju

Nema sumnje, igra zavođenja kada je ova kombinacija u pitanju je prava stvar. Bezobrazne poruke i slike razmenjivaće se tokom celog dana. Ali, kada dođe do toga da se vidi šta se ovde zapravo događa, rezultati su porazni jer Blizanci samo flertuju a Škorpija traži vernost i vezu.

4. Rak i Strelac ne idu zajedno

Strelac je kao tornado i to povremeno treba Raku da izađe iz ljušture. Ali Rak želi da se gnezdi a Strelac se stalno kreće između ekstremne anksioznosti i ludog društvenog raspadanja. Raku je porodica bitna, Strelac baš to ne može da shvati.

5. Lavovi i Ribe nisu jedno za drugo

Sanjarenje Riba će oduševiti Lava. A tu je i magijski saigrač za maženje. Oba znaka to vole. Ali, tmurno i depresivno rapsoloženje Riba može da utiče negativno na Lava. A i kad je novac u pitanju, ako ste zajedno, nijedna strana neće paziti koliko se troši.

6. Device i Vage nisu prava spojka

I Device i Vage imaju prefinjen ukus i “kliknuće” na tom nivou. Prvih nekoliko dejtova će biti čista magija, ali posle toga… Vage jedva mogu da naprave plan za večeru dok je Devica sva u planovima. Device će gubiti strpljenje pored hirovite Vage, a Vagi će dosaditi potreba Device da stalno napreduje u ovom nesavršenom i konfuznom svetu.