Magazin za urbani životni stil
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

3 korisna Youtube kanala za ljubitelje joge

AUTOR: CityMagazine 03 Jul, 2020
3 korisna Youtube kanala za ljubitelje joge

Jogini imaju običaj da kažu: „Joga je dobra za um jednako koliko je dobra i za telo“. I jedno i drugo traže našu pažnju, posebno u doba izolacije i fizičkog distanciranja. Iskoristite ovo vreme za započnete da radite jogu u svom domu.

To ne znači, međutim, da morate da vežbate sami. Postoji puno korisnih Youtube kanala joga instruktora i drugih entuzijasta za ovu aktivnost koji vam mogu praviti društvo dok se istežete u svojoj sobi. U nastavku ćemo vam predstaviti 3 najinteresantnija Youtube kanala posvećenih jogi.

1. Yoga with Adrienne

Svako ko je ikada pretraživao jogu na Youtube-u, sigurno se susreo sa Adrijen. Ovaj dama već 7 godina objavljuje klipove na kojima vežba, objašnjava principe joge, ali se redovno i šali. Ona takođe pravi i tematske klipove, pa ćete tako na njenom Youtube kanalu pronaći: jogu za pisce, jogu za tinedjžere, jogu za one koji preuzimaju rizike itd.

2. Yoga with Kassandra

https://www.youtube.com/watch?v=WOmGcGDvJvc&feature=emb_title

Ako vam jin joga najviše prija, imaćete puno koristi od Kasandrinog Youtube kanala. Ovaj donekle meditativan tip joge je dobar kao lek protiv stresa, a može biti blagotvoran i kada osećate bolove u mišićima. Kasandra pravi i veoma zanimljive 10-minutne klipove za one koji vole da rade jogu ujutru.

3. SarahBeth Yoga

https://www.youtube.com/watch?v=HgxBGC7OgJA&feature=emb_title

Ako volite da sebi postavljate ciljeve kada vežbate, SarahBeth Yoga Youtube kanal je idealna veb destinacija za vas. Sara obeležava svoje video klipove različitim bojama u zavisnosti od vrste joge koju radi na njima, a ona takođe pravi i duge plejliste svojih klipova po različitim kategorijama, tako da ne morate da brinete koji ćete njen klip gledati sutra.

Izvor: Mashable