Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije
Beosport: Snow Wow

Otkako je savremena civilizacija počela da uživa u aktivnostima na snegu, razvijala se moda i tehnologija koja je pratila te trendove. Kada je u pitanju ski i snowboard odeća, dizajn je postao podjednako važan kao i materijal od kog je napravljena, te su zapravo u zimskom periodu ski centri i staze idealna mesta da se i kroz outfit za skijanje i snowboarding istakne vaš lični modni stil i pravac.

Vodeći svetski modni brendovi uvideli su važnost ovog tržišnog segmenta, te u današnje vreme skoro da ne postoji brend koji deo svoje zimske kolekcije ne bazira upravo na ski odeći i aksesoarima. Ovaj modni pravac se dizajnira sa posebnom pažnjom, vodeći računa da se obuhvate svi važni parametri, počev od dizajna, preko funkcionalnosti i custom izrade, pa sve do multidisciplinarne primene.

U Beosport radnjama možete pronaći najnovije kolekcije vodećih svetskih brendova za aktivnosti na snegu – u ponudi su ski i snowboard odeća i oprema sledećih brendova: Atomic, Salomon, Spyder, Kjus, O’Neill, Quiksilver, Roxy, Superdry, The North Face, Burton, Nidecker, Billabong, Volcom, Protest, Sportsphere, Carrera, Leki, NGN, Buff i mnogi drugi.

Posetite neku od Beosport prodavnica i na vreme se, po pristupačnim cenama, opremite najboljom ski i snowboard opremom, odećom i aksesoarima za predstojeće zimovanje.

Deo asortimana Beosport ski i snowboard programa vam predstavljamo u nastavku: