Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Coca-Cola sponzor Evropskog prvenstva u fudbalu 2020. godine

AUTOR: CityMagazine 06 Sep, 2019

Ovo takmičenje će narednog leta imati izražen evropski karakter, s obzirom na to da se održava u 12 gradova širom kontinenta i tako proslavlja 60 godina svog postojanja.

Ugovor o sponzorstvu pruža ovoj kompaniji mogućnost da ponudi nekoliko brendova, uključujući gazirana pića, energetske napitke, vodu, gotovu kafu i voćne napitke, u verzijama sa manje ili bez šećera.

„Poštujemo konstantnu posvećenost Coca-Cole evropskom reprezentativnom fudbalu koja je zašla duboko u četvrtu deceniju i drago nam je što nam se pridružuje kao sponzor Evropskog prvenstva 2020. godine”, izjavio je Gaj-Loren Epstajn, direktor marketinga firme UEFA Events SA.

Kompanija Coca-Cola nastavlja saradnju dugu 32 godine sa evropskom fudbalskom organizacijom UEFA kroz zvanično sponzorstvo Evropskog prvenstva u fudbalu naredne godine 

Kompanija Coca-Cola nastavlja saradnju dugu 32 godine sa evropskom fudbalskom organizacijom UEFA kroz zvanično sponzorstvo Evropskog prvenstva u fudbalu naredne godine

Coca-Cola je savršen partner za nas, kako zbog svoje dugotrajne saradnje sa UEFA-om, tako i zbog toga što ume da ujedini i zbliži ljude. Ovo je posebno bitno za Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine jer po prvi put ovo takmičenje organizujemo u 12 zemalja, što će omogućiti najvećem broju navijača do sada da gledaju najbolji fudbal širom kontinenta”.

Coca-Cola ima dugotrajno i plodno partnerstvo sa UEFA-om i sponzoriše evropsko takmičenje najboljih reprezentacija u fudbalu od 1988. godine.

„Imamo dugu i bogatu istoriju pružanja podrške fudbalu na svim nivoima, od škola fudbala za decu do svetske scene”, izjavio je Volter Suzini, potpredsednik Coca-Cole za marketing za Evropu, Bliski istok i Afriku.

Evropsko prvenstvo 2020. godine odigraće se u čak 12 gradova

Evropsko prvenstvo 2020. godine odigraće se u čak 12 gradova

„Izuzetno mi je drago što nastavljamo da delimo radost fudbala sa milionima navijača, kao i sa svojim kupcima i partnerima. Pre i tokom ovog takmičenja naredne godine ćemo ponuditi najširi asortiman napitaka koji će osvežavati timove i navijače širom Evrope”.

Evropsko prvenstvo u fudbalu 2020. godine počinje 12. juna u Rimu, a završava se mesec dana kasnije finalnom utakmicom na stadionu Vembli u Londonu.

Mečevi će se igrati u 12 gradova-domaćina širom Evrope: Amsterdamu, Bakuu, Bilbau, Bukureštu, Budimpešti, Kopenhagenu, Dablinu, Glazgovu, Londonu, Minhenu, Rimu i Sankt Petersburgu.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Deset zdravih užina za posao koje možete držati…

Zdrava užina pri ruci na poslu je ključna da biste imali dovoljno energije i koncentracije kad je to najpotrebnije. Bez…

Ovu hranu i piće treba da izbegavate na…

Ne dozvolite da vam trovanje hranom ili problemi sa stomakom pokvare odmor. Vodite računa koje piće i namirnice konzumirate kako…

Evo zašto kafu ne treba piti na prazan…

Pijenje kafe na prazan stomak ili rano ujutro pre doručka može povećati nivo kortizola u vašem telu. Od trenutka kada…

Devet predloga za pripremu ukusnih obroka na putovanju

Letnji odmor je idealno vreme za beg od svakodnevnih obaveza i opuštanje, ali kako bi tokom putovanja sve proteklo onako…