Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

FitPass Dani Sporta 2019 – #IzadjiNaTeren

AUTOR: CityMagazine 10 May, 2019

FitPass Dani Sporta predstavljaju manifestaciju humanitarnog i zabavnog karaktera, nastalu sa ciljem da se podigne svest o važnosti sporta u životima mladih i neophodnosti bavljenja istim. Studenti svih fakulteta u Beogradu imaju priliku da se oprobaju u 5 različitih sportova: futsal, basket, odbojka, tenis i stoni tenis. Turniri iz svih pet sportova biće održani tokom 25. i 26. maja.

Takođe, pored sportskog dela, na Adi će biti postavljena Chill Zona, mesto namenjeno isključivo za druženje i uživanje. U okviru Chill Zone posetioce očekuje raznovrstan program aktivnosti u kojima će moći da uživaju i dobro se zabave!

Na dan otvaranja biće održana humanitarna fudbalska utakmica, gde će jedan tim biti sastavljen od poznatih ličnosti iz sveta sporta. Posetioci će nakon toga imati priliku da uživaju uz humanitarnu svirku. Sav prihod od prodatih karata biće usmeren humanitarnoj organizaciji Zajedno za život, koja će 26. maja organizovati akciju Penal za život u okviru koje će svi zainteresovani imati priliku da šutiraju penal nekom od naših poznatih golmana.

FitPass Dani Sporta 2019

FitPass Dani Sporta 2019

Neki od partnera koji su se odazvali pozivu da izađu na teren i podržali ovaj projekat su Delhaize Srbija i FitPass Srbija.

Pozivaju se svi studenti fakulteta u Beogradu koji su spremni da poslednji vikend maja provedu na zabavan i lep način da se prijave za FitPass Dane Sporta 2019.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Savršen trik za ukusno pečeno povrće

Bilo da je to sladak krompir, brokoli ili tikvice, pečeno povrće je obrok bez premca. Ne samo da je ukusno,…

Sedam grešaka koje se prave prilikom upotrebe začina

Kad sam počinjala da se bavim kuvanjem, pomalo sam se bojala začina. Uvek sam se plašila da ću ih staviti…

Mala ruska apoteka: Proizvod iz ljuski kraba (za čišćenje organizma od viška masti i holesterola)

Proizvod iz ljuski kraba ima izražena svojstva apsorpcije. Igra važnu ulogu u rešavanju problema gojaznosti. Čisti organizam od toksina, patogena,…

Zastrašujući simptomi koji su obično bezopasni

Vrtoglavica, kvržice na koži ili neobjašnjivi bolovi u grudima ... Čim se to desi, požurimo da se informišemo na internetu…