Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

Kopaonik dobio Balans+ samouslužnu stanicu za bicikle

AUTOR: CityMagazine 31 Jul, 2019

Kopaonik postaje sve atraktivnija destinacija, ne samo za skijaše, već i za ljubitelje drugih sportova i avanturističkih tura, koje su aktuelne tokom čitave godine. Zbog toga veliki broj turista koji posećuje najpopularniju srpsku planinu, sada ima priliku da u središtu zbivanja, u apartmanskom naselju Kraljevi konaci, proveri ispravnost svog bicikla, otkloni eventualne kvarove i napumpa gume.

U skladu sa vrednostima koje brend Balans+ neguje, ova akcija ima za cilj da podstakne posetioce i stanovnike Kopaonika na bavljenje fizičkom aktivnošću, praćenu izbalansiranom i raznovrsnom ishranom.

U skladu sa aktuelnom društveno odgovornom akcijom, kompanija Imlek je podržala i šesti po redu tradicionalni maraton Tri strane Kopaonika, koji ima za cilj da ohrabri sve ljubitelje biciklizma da se oprobaju u ovoj jedinstvenoj avanturi na Kopaoniku. Ovaj biciklistički maraton je i ove godine okupio veliki broj rekreativaca i ljubitelja biciklizma i boravka u prirodi, koji su uživali prolazeći kroz guste četinarske šume i šumske livade.

Fizička aktivnost je važan deo zdravog života

Fizička aktivnost je važan deo zdravog života

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u okviru ove društveno odgovorne akcije stigli i do Kopaonika, na kojem smo postavili Balans+ samouslužnu biciklističku stanicu u pravom trenutku, neposredno pred održavanje tradicionalnog biciklističkog maratona Tri strane Kopaonika. Verujemo da smo na ovaj način izašli u susret velikom broju ljubitelja biciklizma koje je ovaj maraton okupio, kao i da ćemo dodatno podstaći posetioce Kopaonika na bavljenje fizičkom aktivnošću. Brz tempo života i stres loše utiču na kvalitet zdravlja i narušavaju balans koji je značajan za uspostavljanje ravnoteže u ishrani i životu, pa je zato Balans+ jogurt savršen izbor“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Dolce Principessa – sve slatke tajne na jednom mestu!

Jedna od najlepših poslastičarnica u našem glavnom gradu, Dolce Principessa koja se nalazi u ulici Strahinjića Bana 64-66 ponudila je…

Ove namirnice mogu da vam naštete ukoliko ih jedete u pogrešno vreme

Najnovija istraživanja pokazuju da prosečna osoba troši oko 20% više kalorija nego što su to činili naši preci. I mada…

I miris i ukus u novom pakovanju – to je kafa!

Bez obzira na vreme u kojem živimo, a koje nam svakog dana otkriva nešto novo, ne postoji neki drugi napitak…

Novo u Srbiji: Sajder Bandit

Sajder Bandit je osvežavajuće gazirano alkoholno piće od jabuke. Umereno slatkasti ukus i prava mera gaziranosti čine Sajder Bandit izuzetno…