Magazin za urbani životni stil
Newsletter
Ovaj sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa. Detaljnije

„Smartić Prvi trening“ – Veliki korak za male ljude

AUTOR: CityMagazine 24 May, 2019

Cilj Smartić Prvog treninga jeste podizanje svesti roditelja Srbije o značaju fizičke aktivnosti dece, o tome koliko je ona važna za očuvanje zdravlja i koliko doprinosi lepšem i kvalitetnijem životu. Sve više prisutna gojaznost, pa čak i dijabetes kod dece, mogu biti samo neki od razloga da vaše dete počne da se bavi sportom. Ali pored fizičke aktivnosti, sport je bitan element odrastanja i socijalizacije. Sajam školica sporta Smartić Prvi trening je jedinstvena prilika za sve roditelje i decu da izaberu svoju novu, omiljenu aktivnost.

Na sportskim terenima na Adi Ciganliji predstaviće se preko 20 sportskih školica sa ciljem da podignu svest roditelja u Srbiji o značaju fizičke aktivnosti dece za očuvanje zdravlja, razvoj motorike i stvaranje lepšeg i kvalitetnijeg života. Sve što roditelji treba da znaju o razvoju dece saznaće od iskusnih i posvećenih profesionalaca. Sve školice sa svojim predstavnicima stoje na raspolaganju posetiocima za direktnu komunikaciju i pomažu roditeljima, kao i deci pri donošenju odluke o izboru sporta.

„Smartić Prvi trening“ (Foto: Nikola Gladović)

„Smartić Prvi trening“ (Foto: Nikola Gladović)

Školice sporta su prvi put imale priliku da se predstave 2017. godine na prvom sajmu koji je organizovan na šetalištu kod Beograda na vodi. Prošle godine na Adi Ciganliji održao se drugi po redu Prvi trening na kom su posetioci mogli da se upoznaju sa ponudom velikog broja školica, a ove godine očekuje se preko 20 školica sporta iz Beograda.

Izdvojite vreme za važne stvari, istražite, informišete se o brojnim opcijama koje se nude i investirajte u zdravlje vašeg deteta! Ulaz je besplatan za sve posetioce.

„Smartić Prvi trening“

„Smartić Prvi trening“

Organizator sajma školice sporta Smartić Prvi trening je marketinška agencija MPG dok je ponosni partner Telenor. Nesebičnu podršku pružaju kompanije Frikom, Jaffa Crvenka, Aqua Viva Knjaz Miloš.

Sve informacije dostupne su društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Sportski pozdrav!

„Smartić Prvi trening“

„Smartić Prvi trening“

#183 City Magazine // 85 preporuka za leto

Izdvojeno za tebe

Ovo je najbolji položaj za spavanje

Kvalitetan san preduslov je dobrog zdravlja. No, ukoliko ne vodimo računa o položaju svog tela tokom spavanja, to može prouzrokovati…

Odgovori dijetetičara na četiri najčešća pitanja o ishrani

Na zabavama obično ne govorim o tome čime se bavim. Nije mi trebalo mnogo da shvatim da ljudi žele da…

Mera dobrog ukusa – Kronenbourg 1664 BLANC

Odličan ukus inspiriše svakoga. On postavlja savršenu atmosferu, čini večeri nezaboravnim i otvara značajne razgovore. Odličan ukus uzdiže momente sa…

Da li bi ovo mogla da bude ključna…

Jedna nedavno sprovedena studija sugeriše da dodavanje avokada obrocima može da olakša gubitak kilograma. A evo i zašto.